Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

TRIPON DORU CRISTIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA („Sportador”) respecta cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004. Sportador are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

I. Scopul colectarii datelor

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe Sportador.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, administrative, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing si publicitate.

II. Părţile care au acces la informaţiile cu caracter personal.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

- persoana vizată, reprezentanţii legali ai persoanei vizate
- firme de curierat care furnizeaza serviciile de transport
- servicii de plata și/sau bancare
- autoritatea judecătorească, poliţia, organe de urmărire penală şi alte instituţii abilitate de lege să solicite informaţii.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Sportador si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Sportador pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Sportador de activitati cum ar fi dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative.

III. Drepturile persoanelor ale căror date personale sunt colectate şi/sau prelucrate

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate expediate pe adresa: Str. C. Negruzzi Nr. 9, Bloc PB 59, Ap. 19, Oradea, jud. Bihor, TRIPON DORU CRISTIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA va puteti exercita in mod gratuit urmatoarele drepturi:

– o data pe an sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate

– sa interviti asupra datelor transmise

-sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

– sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege

- va puteti opune în mod gratuit şi fără nici o justificare la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct

Sportador.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente printr-un newsletter regulat si poate trimite promotii, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Sportador.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Sportador.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate cu buna credinta, in scopul pentru care le-ati furnizat pentru a realiza serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.