PLATA PRODUSELOR

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

LIVRARE PRODUSE

1. Livrare prin Fancourier curier rapid cu plata ramburs in localitatile din aria principala de acoperire a Fancourier Romania Localitati Fan.pdf.

Verificarea in timp real a statusului coletului: https://www.fancourier.ro/awb-tracking

Cost unic de transport pentru orice comanda, indiferent de marime pretul transportului este de 25 Lei (TVA inclus) valabil pentru localitatile aria principala de acoperire a Fancourier Romania, vezi lista  Localitati Fan.

2. Livrare prin DPD prin curier rapid cu plata ramburs in TOATE  localitatile din Romania, incepind de la 15 Lei, daca faceti comanda pe okazii: https://www.okazii.ro/catalog?user_list=sportador

Verificarea in timp real a statusului coletului: https://www.dpd.com/tracking

Cost de transport incepind de la 15 Lei (TVA inclus) primul kg, tarif valabil pentru toate localitatile din Romania.

3. Livrare gratuita prin Posta Romana Coletarie la plata prin card/transfer bancar. Livrarea prin Posta Romana Coletarie  e disponibila doar la plata prin card sau transfer bancar, nu trimitem colete cu plata ramburs prin Posta Romana Coletarie.

Important!

Toate produsele comercializate sunt noi, originale cu factura si garantie si beneficiaza de drept de retragere/returnare 14 zile, indiferent de motiv.

Comenzile se expediaza doar in urma confirmarii telefonice.

Product added to wishlist
Product added to compare.