PLATA PRODUSELOR sportador.ro

1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Ordin de plata/Plata prin transfer bancar. Dupa plasarea comenzii numarul de cont va fi trimis pe email, produsele  comandate vor fi rezervate 3 zile, timp in care puteti face plata. 

 Nu acceptam comenzi cu plata ramburs pe www.sportador.ro.

LIVRAREA PRODUSELOR sportador.ro

1. Livrare prin Sameday curier rapid in localitatile din aria principala de acoperire a Sameday Romania Localitati Sameday.pdf.

Verificarea in timp real a statusului coletului: https://sameday.ro

Cost unic de transport pentru orice comanda, indiferent de marime pretul transportului este de  20 Lei (TVA inclus) valabil pentru localitatile din aria principala de acoperire a Sameday Romania.

2. Livrare prin Fancourier curier rapid in localitatile din aria principala de acoperire a Fancourier Romania Localitati Fan.pdf.

Verificarea in timp real a statusului coletului: https://www.fancourier.ro/awb-tracking

Cost unic de transport pentru orice comanda, indiferent de marime pretul transportului este de 30 Lei (TVA inclus) valabil pentru localitatile din aria principala de acoperire a Fancourier Romania.

3. Livrare prin Posta Romana Coletarie cu ridicare de la oficiile postale din toata tara, costa 15 lei indiferent de valoarea comenzii, nu trimitem colete cu plata ramburs prin Posta Romana Coletarie.

Verificarea in timp real a statusului coletului: https://www.posta-romana.ro/track-trace.html

4. Livrare din locker Easybox

Costul livrarii din locker Easybox se calculeaza automat incepind de la 12 Lei (TVA inclus) valabil pentru localitatile din lista in care sint disponibile locatii/puncte de ridicare din lockerele Easybox.

Verificarea in timp real a statusului coletului: https://sameday.ro

Livrarea din locker Easybox este un serviciu care asigura livrarea coletelor dintr-un locker securizat, disponibil non-stop 24/7 in mai multe locatii/puncte de ridicare din marile orase din tara.       

  • dupa adaugarea produselor in cos la plasarea comenzii clientul va selecta din lista un locker Easybox din care va putea ridica produsele comandate
  • cand coletul ajunge in lockerul Easybox selectat de client, aceasta va primi un e-mail de la SameDay cu un cod QR si un SMS cu un cod PIN. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentului in care se afla coletul
  • se pot ridica produsele comandate din lockerele Easybox la orice ora din zi si din noapte, in cel mult 36 de ore de la momentul notificarii prin SMS sau email
  • pot fi livrate din lockerele Easybox doar produsele de dimensiuni mici sau medii care se incadreaza in dimensiunile maxime de 470 X 440 X 390 mm

Important!

Toate produsele comercializate sunt noi, originale cu factura si garantie si beneficiaza de drept de retragere/returnare 14 zile, indiferent de motiv.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin accesarea acestui website va dati acordul cu privire la gestionarea datelor personale si politica de confidentialitate. Va puteti configura preferintele referitoare la datele personale accesind butonul "Control Confidentialitate" din partea de jos a paginii