Intretinerea imbracamintei

Se recomanda respectarea instructiunilor de utilizare a produselor precum si a semnificatiei simbolurilor grafice prezente pe acestea.

Pentru pastrarea caracteristicilor calitative ale produselor este obligatorie respectarea recomandarilor de intretinere prezentate pe etichetele acestora.

Textilele noi, colorate se vor separa pe tonuri de culoare si se vor spala prima data separat. 

Textilele de culoare alba se vor spala separat de cele colorate. Pentru a proteja aspectul si culoarea materialului pe durata spalarii automate, este recomandat sa dozati cantitatea de detergent conform indicatiilor de pe cutie si sa intoarceti produsele cu partea exterioara in interior. 

Nu este recomandat ca articolele de imbracaminte sa fie purtate excesiv inainte de a fi spalate. 

Inaintea spalarii articolele patate se supun curatarii cu o solutie pentru indepartarea petelor dupa caz.

Se interzice spalarea articolelor de imbracaminte la temperaturi mai mari decat cele specificate pe eticheta interioara acest lucru putand afecta ireversibil produsul, fapt care nu este acoperit de garantie.

In cazul in care utilizatorul apeleaza la servicii specializate de curatatorie pentru intretinerea produsului Sportador.ro nu poate fi raspunzatoare de niciun fel de defect aparut ca urmare a procesului de curatare. 

Important!

Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere corespunzatoare produsului mentionate in documentele insotitoare ale acestuia. In situatia nerespectarii acestora se pierd drepturile aferente perioadei de garantie. 

In urma oricarei interventii de reparare a produsului se va pierde garantia.

Garantia se acorda produselor care prezinta deficiente neimputabile consumatorului. Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice sunt excluse din garantie.

Utilizarea sau intretinerea incorecta a produsului precum si disconfortul, ranile sau deformarile piciorului provenite din purtarea incaltamintei de marime sau forma nepotrivita cu piciorul nu angajeaza raspunderea Sportador.ro.

Nerespectarea acestor instructiuni duce la pierderea automata a garantiei. 

Garantia comerciala este de 30 zile, termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin accesarea acestui website va dati acordul cu privire la gestionarea datelor personale si politica de confidentialitate. Va puteti configura preferintele referitoare la datele personale accesind butonul "Control Confidentialitate" din partea de jos a paginii