Termeni si conditii de utilizare

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Sportador.ro (www.sportador.ro). 

Magazinul online Sportador (Sportador.ro) este operat de TRIPON DORU CRISTIAN INTREPRINDERE INDIVIDUALA cu sediul in Str. C. Negruzzi Nr. 9, Bloc PB59, Ap. 19, 410326, Oradea, jud. Bihor inscrisa in Registrul Comertului cu numarul F05/1891/04.11.2009, CIF: 26181245. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

 

Administratorul site-ului Sportador (Sportador.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. 

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia. 

 

Raporturile comerciale dintre cumparator si Sportador (Sportador.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul la distanta conform O.U.G. 34/2014 art. 9 (1) in termen de 14 zile calendaristice fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si in consecinta va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului, Sportador (Sportador.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel prin utilizarea neautorizata a contului. 

 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Sportador (Sportador.ro) utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Sportador (Sportador.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila conflictul va fi solutionat in instanta in conformitate cu legile romane in vigoare. 

 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Sportador (Sportador.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini ale site-ului Sportador (Sportador.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email: contact@sportador.ro

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin accesarea acestui website va dati acordul cu privire la gestionarea datelor personale si politica de confidentialitate. Va puteti configura preferintele referitoare la datele personale accesind butonul "Control Confidentialitate" din partea de jos a paginii