Intretinerea accesoriilor

Va rugam sa respectati instructiunile de utilizare precum si semnificatia simbolurilor grafice. 

 Articolele cu fete din piele presata se curata cu o carpa moale sau cu o perie fina. Petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa moale din bumbac inmuiata in solutie de detergent lichid dizolvat in apa, detergentul nu trebuie sa contina clor sau inalbitori si trebuie sa aiba concentratia de 1-2 %. 

 Este contraindicata aplicarea unei solutii de detergent lichid direct pe produsul cu fete din piele deoarece poate decolora, lasa pete sau distruge in intregime produsul.  

Articolele cu fete din piele de antilopa sau nubuck se curata cu o perie speciala. Nu folositi apa pentru ca materialul se poate pata. Petele de ulei sau de grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor special pentru pielea de antilopa.  

Articolele din piele ecologica se curata de praf cu o carpa uscata. Petele pot fi indepartate cu o carpa inmuiata in solutie de detergent lichid dizolvat in apa. Detergentul nu trebuie sa contina clor sau inalbitori si trebuie sa aiba concentratia de 1-2 %.  

Articolele cu fete textile se recomanda a fi purtate pe timp uscat. Dupa fiecare purtare se vor curata de praf cu o carpa uscata. Petele de ulei sau de grasime pot fi indepartate cu solutii pentru pete destinate materialelor textile.  

Produsele cu fete din lac, piele metalizata sau lacuite se curata cu o carpa moale, uscata.  

Daca s-a realizat curatarea produselor cu solutie de detergent lichid dizolvat in apa acestea se vor usca natural la temperatura camerei.  

Este recomandat ca posetele sa se depoziteze prin umplerea cu hartie sau materiale textile moi pentru a li se mentine forma. Nu fortati uscarea la radiator, foc, uscator de par sau alta sursa directa de caldura. 

 

Important! 

Va rugam sa respectati instructiunile de intretinere corespunzatoare produsului mentionate in documentele insotitoare ale acestuia. In situatia nerespectarii acestora se pierd drepturile aferente perioadei de garantie. 

In urma oricarei interventii de reparare a produsului se va pierde garantia.

Garantia se acorda produselor care prezinta deficiente neimputabile consumatorului. Defectele aparute ca urmare a uzurii fizice sunt excluse din garantie.

Utilizarea sau intretinerea incorecta a produsului, precum si disconfortul, ranile sau deformarile piciorului provenite din purtarea incaltamintei de marime sau forma nepotrivita cu piciorul nu angajeaza raspunderea Sportador.ro.

Nerespectarea acestor instructiuni duce la pierderea automata a garantiei. 

Garantia comerciala este de 30 zile, termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client. 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin accesarea acestui website va dati acordul cu privire la gestionarea datelor personale si politica de confidentialitate. Va puteti configura preferintele referitoare la datele personale accesind butonul "Control Confidentialitate" din partea de jos a paginii