Returnarea produselor

 

Conditii de returnare

Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului, indiferent de motiv, Sportador.ro ofera posibilitatea clientilor de a returna/schimba produsul si recupera contravaloarea acestuia.

Important: Produsul trebuie returnat in starea in care a fost primit de catre client cu toate accesoriile originale pentru a putea beneficia de dreptul de returnare al acestuia. 

Modalitati de returnare 

1. Clientul isi poate alege modalitatea de returnare a coletului, acesta fiind cel care va plati costul transportului in functie de preturile practicate de operatorul ales. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face de catre firma in cel mult 14 de zile calendaristice de la primirea returului.

2. Optional, la cererea clientului se poate aranja ridicarea coletului retur de catre curierul nostru, costul transportului retur, respectiv 20 lei va fi retinut din contravaloarea produsului returnat.

In cazul in care clientul doreste un produs la schimb trebuie sa achite transportul acestuia prin curier. 

Important: Coletele returnate cu plata ramburs nu vor fi acceptate.  

 

Adresa la care trebuie returnate coletele: 

Destinatar: Tripon Doru Cristian I.I.

Adresa:  Str. C. Negruzzi Nr. 9, BL. PB 59, Ap. 19, 410326, Oradea,  jud. Bihor

E-mail: sportador.ro@gmail.com 

 

Returnarea contravalorii produsului: 

Returnarea contravalorii produsului se va face de catre Sportador.ro conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3, prin una dintre urmatoarele optiuni: 

Virament bancar: din contul firmei in contul clientului (banii ajung in aproximativ 24 ore de la procesarea platii). 

Refund pe cardul prin care a fost efectuata plata (doar pentru comenzile platite cu cardul).

Orice alta metoda de plata folosita de catre client la tranzactia intiala.  

  

Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul la distanta conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), in termen de 14 zile calendaristice fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.  Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor  de catre consumator, conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (2). 

La exercitarea dreptului de retragere unilaterala a contractului de catre consumator comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de  catre consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor.  Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.  

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit).  

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face de catre firma in cel mult 14 de zile calendaristice de la primirea returului. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou Sportador.ro isi rezerva dreptul de solicita o taxa pentru readucerea acestuia la stadiul initial (daca este posibil) sau dupa caz pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produsului (calcularea sumei aferente acestei taxe se va face in raport cu pretul mediu al pietei practicat pentru comercializarea aceluiasi produs uzat). La solicitarea clientului acelasi produs poate fi reexpediat pe cheltuiala acestuia. 

Aceasta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014 in cazul achizitionarii de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta si aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014 art. 2. 

Important: In toate cazurile de mai sus produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite. 

 

Motive pentru care Sportador.ro refuza returul produselor:     

Deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si deteriorarii prealabile a ambalajului original.  

Utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii. 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Prin accesarea acestui website va dati acordul cu privire la gestionarea datelor personale si politica de confidentialitate. Va puteti configura preferintele referitoare la datele personale accesind butonul "Control Confidentialitate" din partea de jos a paginii